Trouwfotograaf Groningen

YES! Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! De tijd van alle voorbereidingen is aangebroken en daarbij dus ook het zoeken naar een bruidsfotograaf. Mijn foto’s zijn licht en kleurrijk. Klinkt dat als iets wat bij jullie past? Plan dan nu een kennismakingsgesprek met mij in!

Ik werk als trouwfotograaf in Groningen, maar ben inzetbaar door heel Nederland. Op aanvraag fotografeer ik ook bruiloften in het buitenland. Dus vieren jullie je bruiloft? Je kunt altijd contact met mij opnemen.

Trouwfotograaf op Texel

Ik houd ervan hoe twee mensen echt voor elkaar kiezen. Hoe geweldig is het dan om daar bij te mogen zijn en deze liefde vast te kunnen leggen? Als bruidsfotograaf in Groningen en omstreken streef ik ernaar om tijdloze en met name liefdevolle foto’s te maken, ik wil júllie verhaal vertellen in fotovorm.

Willen jullie ook zo ontspannen mogelijk de dag doorkomen, op een ongedwongen manier; maar toch op je allermooist op de foto? Dan kan ik zeker wat voor jullie betekenen! Een shoot met mij is een ontspannen moment en zal niet stijf en geposeerd zijn. Ik leg jullie op een rustige, ongedwongen manier vast. De shoot is gewoon een klein feestje als je het mij vraagt!

Wil je meer foto’s zien? En mij leren kennen? Kom dan vooral langs voor een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

We might be a perfect match!

Weddings!

De trouwreportages beginnen al vanaf 6 uren aaneensluitende fotografie. Inclusief een basis foto-album met daarin de mooiste foto’s kost:

€ 1.549,-.

Ik bied verschillende pakketten voor trouwreportages aan. Je kunt mijn online trouwmagazine gratis en geheel vrijblijvend aanvragen, hierin staat meer informatie en alle prijzen/ pakketten zijn hierin te vinden.

* Trouwreportages zijn inclusief reiskosten door heel Nederland en BTW. Trouwen jullie in het buitenland? Voor bruiloften in het buitenland gelden andere tarieven > Neem contact met mij op!

Download hier

Waarom Nicole op jullie bruiloft?

0 jaar + ervaring
Trouwfotograaf in Groningen

Nicole heeft onze bruiloft vast gelegd op camera de foto's zijn echt prachtig! Vanaf het eerste moment dat wij met Nicole in contact kwamen was ze open en eerlijk iets wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Nicole kwam met goede ideeën en de foto's zijn dan ook nog mooier dan wij ons konden wensen! Wil je de grote dag elke keer opnieuw beleven als je door de foto's bladert dan zou ik niet verder zoeken en Nicole boeken 😉

Bekijk hier meer bruiloften:

Trouwfotograaf Groningen

Trouwfotograaf Groningen

Trouwfotograaf in Groningen Corjan & Monique waren opzoek naar een trouwfotograaf in Groningen voor hun bruiloft.  Na het kennismakingsgesprek werd al snel duidelijk dat de

Lees verder »