Bruidsfotograaf in Groningen. Direct contact opnemen? Mail mij op info@nicoleoosterhuis.nl

FOLLOW ME ON //

Trouwfotograaf in Groningen

YES! Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! De tijd van voorbereidingen is aangebroken en nu ben je op zoek naar een trouwfotograaf. Mijn foto's zijn licht, fris, met een bohemian touch. Klinkt dat als iets dat bij jullie past? Download dan mijn gratis Trouwmagazine voor meer informatie over de pakketten, prijzen, en alle opties.

Ik werk voornamelijk als trouwfotograaf in Groningen, maar ben inzetbaar door heel Nederland. Je kunt altijd contact met mij opnemen voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Trouwfotograaf Groiningen

Ik houd ervan hoe twee mensen echt voor elkaar kiezen. Hoe geweldig is het dan om daar bij te mogen zijn en deze liefde vast te kunnen leggen? Als trouwfotograaf in Groningen en omstreken streef ik ernaar om tijdloze en met name liefdevolle foto’s te maken, ik wil júllie verhaal vertellen in fotovorm.

Willen jullie ook zo ontspannen mogelijk de dag doorkomen, op een ongedwongen manier; maar toch op je allermooist op de foto? Dan kan ik zeker wat voor jullie betekenen! Een shoot met mij is een ontspannen moment en zal niet stijf en geposeerd zijn. Ik leg jullie op een rustige, ongedwongen manier vast. De shoot is gewoon een klein feestje als je het mij vraagt!

Mijn stijl is te omschrijven als licht en fris, toch dromerig en ik maak veel gebruike van natuurlijke aardetinten en mijn foto’s hebben een bohemian touch. Wil je meer foto’s zien? Download dan het gratis Trouwmagazine

We might be a perfect match!

Weddings!

De trouwreportages beginnen al vanaf 6 uren aaneensluitende fotografie. Inclusief een basis foto-album met daarin de mooiste foto’s betaal je:

€ 1.000,-.

Ik bied verschillende pakketten voor trouwreportages aan. Je kunt mijn online trouwmagazine gratis en geheel vrijblijvend aanvragen, hierin staat meer informatie en alle prijzen/ pakketten zijn hierin te vinden.

* Trouwreportages zijn inclusief reiskosten door heel Nederland en BTW. Trouwen jullie in het buitenland? Voor bruiloften in het buitenland gelden andere tarieven > Neem contact met mij op!

Download hier

Voor ons huwelijk in 2020 wisten we het meteen; ‘We vragen Nicole voor het maken van foto’s!’ Nicole is de hele dag bij ons geweest en heeft prachtige foto’s gemaakt. Ze heeft oog voor details, is onzichtbaar aanwezig en denkt goed mee.

— Melvin & Marjan —