Bruiloft bij de Kruimel in Gasselte

Check deze bruiloft bij de Kruimel in Gasselte! De Kruimel is zo’n fijne plek om te gaan trouwen. Als trouwfotograaf in Drenthe staat deze zeker in mijn top 3. Vandaar dus een leuke blog over deze fijne plek en bruiloft bij de Kruimel! 

Bruidsfotograaf Drenthe

Lysette is zelf een ontzettend goede schoonheidsspecialiste. Ik heb haar namelijk voor het eerst ontmoet bij een andere bruiloft die ik mocht fotograferen. Toen ze zelf ten huwelijk is gevraagd kwam ze bij mij voor het fotograferen van hun huwelijk, want ze zouden gaan trouwen bij de Kruimel in Gasselte. 

Ik mocht eerst foto’s maken van het klaarmaken van Rocky. Het gebeurt niet heel vaak dat ik ook bij de voorbereidingen van de man aanwezig ben, omdat dit tijdtechnisch niet altijd haalbaar is. Vandaag dus wel! Na relaxed te zijn begonnen bij Rocky, mocht ik door naar Lysette. Ze was al bijna klaar, maar ook hier nog wat fijne foto’s kunnen maken.  

Hortus Haren

Na de first look en een auto-switch, was het tijd voor de fotoreportage. Ik moet zeggen dat ik dit altijd een lekker relaxed moment vindt op deze druk dag. Samen even een momentje voordat de drukte van de dag begint, is toch echt heerlijk.

De dag begon helaas met wat regen, dus we maakten de foto’s bij de Hortus in Haren. Mocht je nog een geschikte binnenlocatie voor fotoreportages zoeken in de buurt van Groningen, dan is dit zeker een aanrader. Als je in de kas foto’s maakt lijkt het net of je gewoon buitenstaat.

Bruiloft bij de Kruimel

Tijd voor de bruiloft bij de Kruimel! Althans Rocky & Lysette trouwden in het witte Kerkje van Gasselte.

Na de mooie, persoonlijke ceremonie was het tijd voor de  rest van de bruiloft bij de Kruimel! Een gezellige middag, diner en een super tof feest! Bij bijna elke bruiloft fotografeer ik tegenwoordig ook (een deel van) het feest en dat is zo leuk om te doen! Daarnaast is het natuurlijk super leuk om ook deze foto’s te hebben. Een mooie afsluiting van je album :-).

Rocky & Lysette bedankt voor deze mooie dag bij de Kruimel!

Benieuwd naar andere mooie bruidsparen? Lees meer van mijn blogs!