Hieronder vind je meer informatie over een gezinsshoot in Groningen. Voor meer informatie, of het boeken van een reportage; neem dan contact op!

Gezinsreportage in Groningen

gezinsfotograaf groningen

Hoe vaak sta je nou met het complete gezin op de foto? Kindjes worden zo snel groot! Wat is er nou leuker dan dit te laten vastleggen en om een mooie foto in de woonkamer op te hangen? 

Een gezinsreportage is geen stijf geposeerde en gedwongen shoot. Juist integendeel! Ik krijg altijd te horen dat de shoot een feestje was en juist heel relaxed. Er is alle ruimte voor spelen, knuffelen, noem maar op!

Wanneer je graag een shoot wilt boeken, stuur je mij een berichtje. Je
krijgt van mij meer informatie en we gaan opzoek naar een geschikte plek en datum. De shoot duurt ongeveer een uur, maar wanneer jullie kleintje(s) er eerder zat van zijn, is dat ook geen probleem.

Na afloop ontvangen jullie binnen een week de mooiste foto’s in een online galerij, waar je zelf uit kunt kiezen. Mocht je niet kunnen kiezen, dan kun je achteraf altijd foto’s bijkopen. Wanneer je de keuze aan mij hebt doorgegeven ontvang je binnen 2 weken de gehele reportage in jullie eigen online galerij! Je kunt er ook nog altijd voor kiezen om de foto’s af te laten drukken of een mooi album bij te bestellen.

WERKWIJZE

Wil je een gezinsshoot in Groningen boeken?

Gezinsreportage in Groningen

Voor gezinsreportages bied ik verschillende pakketten aan. Hieronder vind je alle pakketten met een maximum van 7 personen. Per persoon extra betaal je € 10,-.. Heb je vragen? Laat het mij weten!

Basis pakket

150
 • Fotoshoot op locatie
 • 5 digitale foto's naar keuze
 • Inclusief reiskosten tot 25km. vanaf Peize (enkele reis)

Compleet pakket

275
 • Fotoshoot op locatie
 • GRATIS mini-album (klein)
 • 18 digitale foto's naar keuze
 • Inclusief reiskosten tot 25km. vanaf Peize (enkele reis)
Meest gekozen

Uitgebreid pakket

385
 • Fotoshoot op locatie
 • 27 digitale foto's naar keuze
 • GRATIS album (medium)
 • GRATIS luxe vergroting (30 x 40)
 • Inclusief reiskosten tot 25km. vanaf Peize (enkele reis)​

FAQ

Veel gestelde vragen en antwoorden. Heb je meer vragen?

We bepalen samen, voor de shoot plaatsvindt, de mooiste locatie en geschikte tijd. Golden hour (het uurtje voor zonsondergang) is vaak het mooist voor een familiereportage. In de (vroege) voorjaar en najaar is het golden hour niet zo heel laat, dus heel geschikt voor gezinsshoots!

Vooraf ontvang je van mij een document met meer informatie. Hier staan onder andere ook kledingtips in. Lichte kleuren met een rustige print doen het altijd goed! Voor vrouwen heb ik eventueel ook jurken te leen, als je hier benieuwd naar bent moet je dat vooraf even aangeven.

Binnen een week na de shoot ontvang je de mooiste foto’s, waar je zelf nog een keuze uit moet maken. Wanneer je de keuze hebt gemaakt en naar mij hebt verstuurd (via de online galerij), duurt het nog tot maximaal 2 weken voordat je alle bewerkte foto’s ontvangt!

Ik maak zelf een voorselectie van vaak zo’n 40 tot 80 waar je zelf uit kunt kiezen. Afhankelijk van het pakket wat je hebt gekozen zijn standaard een X aantal foto’s inbegrepen. Je kunt makkelijk achteraf nog extra foto’s bijbestellen voor € 20,- per stuk.