Zwangerschapsfotograaf Assen

Zwangerschapsfotograaf Groningen

Hoe bijzonder en mooi is het om zwanger te zijn? Misschien is dit wel je eerste zwangerschap en vind je het spannend en weet je niet wat je te wachten staat. Of misschien heb je al één/meerdere kindje(s) en heb je, je bolle buik nog nooit vast laten leggen. Wat is het dan leuk om dit moment voor nu, voor eeuwig vast te laten leggen!

Ik maak altijd foto’s van jou alleen, je buik en samen met je partner als je dat wil. Als er oudere broers en/of zussen aanwezig zijn kunnen zij natuurlijk ook op de foto! We maken foto’s als je rond de 32/34 weken zwanger bent, maar in sommige gevallen kan dit ook eerder of later zijn als dat voor jou fijner is. Let op! Je moet wel op tijd boeken zodat je zeker weet dat ik nog beschikbaar ben.

Ik ben zwangerschapsfotograaf Groningen en omstreken (Groningen/ Drenthe/ Friesland). We kiezen een mooie buitenlocatie uit om foto’s te maken, dit bespreken we samen. Mochten jullie een mooie/speciale plek in gedachten hebben laat het me dan vooral weten! Ik weet ook genoeg mooie plekjes in de omgeving, maar sta altijd open voor suggesties :).

Mocht je nu al denken: Ik wil een zwangerschapsreportage en ook een newborn reportage in de buurt van Groningen, kijk dan ook eens naar het NEWBIE pakket. Als je deze boekt ontvang je een zwangerschapsreportage, newborn reportage, sitter session en een cake smash shoot voor een speciaal tarief. Hoe leuk is dat? Bekijk hier de mogelijkheden en de prijs voor dit all in one pakket.

 

WERKWIJZE

Zwangerschap fotoreportage Groningen-3

Zwangerschapsfotograaf Groningen

Voor een zwangerschapsreportage bied ik verschillende pakketten aan. Je kunt namelijk met alleen je kind komen, maar misschien willen opa en oma ook wel op de foto. Daarom bied ik verschillende pakketten uit waar je uit kunt kiezen. De zwangerschap fotoshoot vindt plaats in Groningen of omstreken. De eerste 40 km. vanaf postcode 9481 GE zijn gratis, daarna reken ik € 0,23 per kilometer. Foto’s kun je makkelijk achteraf nabestellen.

Basis pakket

175
 • Fotoreportage op locatie
 • Ruwe foto's om zelf uit te kiezen
 • 3 bewerkte foto's in je eigen online galerij

Compleet pakket

299
 • Fotoreportage op locatie
 • Ruwe foto's om zelf uit te kiezen
 • 15 bewerkte foto's in je eigen online galerij
 • GRATIS mini-album (klein)
Meest gekozen

Uitgebreid pakket

395
 • Fotoreportage op locatie
 • Ruwe foto's om zelf uit te kiezen
 • 25 bewerkte foto's in je eigen online galerij
 • GRATIS album (medium)
 • GRATIS afdruk van 30 x 40 cm.

FAQ

Veel gestelde vragen en antwoorden. Heb je meer vragen?

De zwangerschapsreportage vindt normaal rond de 32/34 weken van de zwangerschap plaats, maar dit is afhankelijk van jou! Mocht je voor de zekerheid liever wat eerder afspreken is dat zeker geen probleem!

Tijdens de fotoreportage neem ik alle tijd voor foto’s van je bolle buik, jou alleen, samen met je partner of samen met andere broertjes/zusjes. Mocht je nog andere verzoekjes hebben kunnen we dat vooraf altijd bespreken!

Als je de zwangerschapsreportage bij mij hebt geboekt ontvang je een document met kledingadvies en meer tips en tricks. Mocht je achteraf nog twijfelen over je kleding mag je mij altijd een berichtje sturen, ik denk graag met je mee!

Zeker kan dat! Het aantal foto’s wat is in begrepen is afhankelijk van het pakket wat je hebt gekozen. Als je na de fotoshoot meer foto’s wil hebben, dan kan je deze gemakkelijk bij bestellen voor € 20,- per foto – bij meer foto’s krijg je stapelkorting.