Trouwen in de Broerekerk Friesland Bolsward

Trouwen in de Broerekerk

Ik mocht de afgelopen jaren best wat bruiloften in Friesland vastleggen en dan vooral bij de Pollepleats in Westhem, in combinatie met de Broerekerk. De Pollepleats voor trouwen en de Broerekerk voor foto’s. Maar René en Femke kozen er juist voor om te gaan trouwen in de Broerekerk! Het is geen standaard Kerk doordat het dak helemaal van glas is en dat geeft zo fijn licht! 

Bruidsfotograaf Friesland

Mijn dag begon bij de bruid, die zich klaar aan het maken was in het ouderlijk huis. Het leuke was dat bij mij kwamen als fotograaf door de gezamenlijke liefde voor paarden, althans Femke :-). Na het klaarmaken en de first look was het namelijk tijd om foto’s te gaan maken met de Friese paarden. 

Het was voor mij toch al weer een hele tijd geleden dat ik paarden mocht fotograferen. In een ver verleden (oké dit klinkt heel dramatisch, maar het is toch zeker zo’n 14 jaar geleden denk ik), ben ik begonnen met het fotograferen van paarden, dus dit was super leuk om te doen voor mij. Het was echt een stralende dag, dus na wat foto’s met de paarden gingen we naar een park in de buurt om nog wat foto’s te maken. Als bruidsfotograaf in Friesland vind ik het heerlijk om lekker in het groen foto’s te maken, dus het was een perfecte combinatie! 

Trouwen in de Broerekerk Bolsward

Tijd voor trouwen in de Broerekerk! Samen met haar vader kwam Femke met paard en wagen aan de bij de Broerekerk. Het was enorm zonnig én hoogzomer dus zo achter het glas (dak) was het lekker warm. Maar dat mocht de pret niet drukken. Een fijne ceremonie en vervolgens door naar het dorpshuis waar de vader van René beheerder van was. 

Een lekkere zomeravond met feest én live zangeres, maakte dat de dag goed werd afgelosten. Tegenwoordig leg ik ook bij bijna iedere bruiloft wel het feest vast en dat is zo leuk om te doen! En zo leuk om ook deze foto’s te hebben (in je album).

Dus ben je nog opzoek naar een leuke fotograaf die ook lekker het trouwfeest vastlegt? Stuur mij dan een berichtje en misschien kunnen we eens afspreken! 

Review

Ik sluit mijn blog lekker af met deze ontzettend lieve review die ik van René & Femke mocht ontvangen: “Nicole heeft onze bruiloft vast gelegd op camera de foto’s zijn echt prachtig! Vanaf het eerste moment dat wij met Nicole in contact kwamen was ze open en eerlijk iets wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Nicole kwam met goede ideeën en de foto’s zijn dan ook nog mooier dan wij ons konden wensen! Wil je de grote dag elke keer opnieuw beleven als je door de foto’s bladert dan zou ik niet verder zoeken en Nicole boeken ;).”

Bruidsfotograaf Bolsward
Fotograaf bruiloft Friesland
Trouwen in de Broerekerk
Trouwen in de Broerekerk Friesland Bolsward