Waar kan ik je mee helpen?
Ik bied verschillende soorten fotografie aan. Ben je opzoek naar iets anders? Laat het mij dan vooral weten, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Zoek je een bruidsfotograaf? Of ben je op zoek naar een fotograaf die foto's kan maken van jullie newborn of baby, van je zwangerschap of van jullie gezin? Lees dan vooral verder!

Bruidsfotografie

Als trouwfotograaf in Groningen verzorg ik graag de mooiste lichte, frisse trouwfoto's. Ben je opzoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft? Download vooral het trouwmagazine!

Newbornfotografie

Als newbornfotograaf in Peize werk ik in mijn daglichtstudio aan huis. Hier maak ik lichte, geposeerde foto's van jullie pasgeboren baby. Ben je benieuwd? Klik voor meer info.

Gezinsfotografie

Hoe fijn is het om mooie, lichte foto's van je gezin te hebben? We kunnen op een mooie buitenlocatie, of zelfs bij jullie thuis foto's maken waar iedereen op staat, wat wil je nog meer?

Zwangerschapsfotografie

Je zwangerschap is een hele bijzondere periode, hoe mooi is het dan om dit vast te laten leggen? Samen met je partner op de foto en/of grote broer/zus, in de studio of een mooie locatie.

Sitter shoot

Wat een mijlpaal voor jullie kleintje dat hij/zij kan zitten! Laat dit op een leuke, speelse manier vastleggen bij mij in de studio. Ik maak gebruik van mooie kleertjes en accessoires.

Cake smash

Je baby wordt bijna één jaar! Wat is er dan leuker om dit vast te laten leggen mét taartje, als herinnering voor later. Je kunt de foto's ook nog eens gebruiken voor de uitnodiging!

FOTOGRAFIE