Trouwfotograaf Groningen

Trouwfotograaf in Groningen

Corjan & Monique waren opzoek naar een trouwfotograaf in Groningen voor hun bruiloft. 

Na het kennismakingsgesprek werd al snel duidelijk dat de dag in Haren begon, met fotoreportage, ceremonie en Kerkdienst, waarna de rest van de dag in Onnen plaats zou vinden. Nou is Onnen zo klein dat bijna niemand het kent, maar ik ben er geboren en getogen dus ken Onnen op mijn duimpje :-). Hoe leuk dan ook dat ze mij als trouwfotograaf hadden gekozen!

Na de ceremonie -een kleine outfit-wissel- en de Kerkdienst, was het tijd om naar Onnen te gaan voor de rest van de middag, het diner en het feest. Na een enorm regenachtige morgen was het ’s middags droog én wat een geluk hadden ze daarmee! Daardoor kon de rest van de middag in de tuin van vrienden worden gevierd. En JA ook het feest was in de tuin, hoe tof is dat?! Check snel de foto’s, of natuurlijk eerst de lieve review die ze voor mij achterlieten na het zien van het album:

 

Review

“Hi Nicole, met het inpakken en afscheid nemen van vrienden en werk was ik er nog niet aan toe gekomen om te zeggen dat we de album (bijbels formaat 😅) zo ontzettend mooi vinden geworden! De foto’s komen zo mooi tot hun recht, vooral waar de foto’s een hele pagina of spread vullen. En het is ook te zien dat de kwaliteit van de album en doos hoog is. We zijn er zo blij mee. Hartstikke bedankt voor wat je voor ons hebt opgeleverd!”

Trouwfotograaf Groningen
Trouwfotograaf Groningen
Trouwfotograaf Groningen