Newborn fotograaf Groningen

Hieronder vind je meer informatie over de newborn fotoshoot. Voor alle informatie en pakketten kun je het newbornmagazine downloaden. Newborn fotoshoot in Groningen.

Newbornfotografie in Groningen en Drenthe (Vries)

Newbornfotograaf in Groningen

Hoe bijzonder en mooi is het om van jullie pasgeboren kindje foto’s te hebben? Ik vind het geweldig om met pasgeboren kindjes bezig te kunnen zijn. Na verschillende workshop te hebben gevolgd, heb ik mij naast bruidsfotografie ook gespecialiseerd in newborn fotografie. Hoe meer inimini-mensjes ik mag fotograferen, hoe blijer ik er van word.

Ik probeer op een pure en echte manier jullie wondertje vast te leggen. Ik maak de foto’s en poseer jullie kindje, maar jíj hebt de regie in handen. We nemen alle tijd die nodig is voor jullie kindje -maar ook voor jullie zelf-, tijdens de reportage is er alle mogelijkheid tot voeden of even een momentje van rust. Mijn stijl is te omschrijven als licht en warm. Uit alle gemaakte foto’s maak ik een selectie van 15 tot 30 van de aller-mooiste foto’s. Als ik de selectie heb gemaakt, kunnen jullie in jullie eigen afgeschermde online galerij een keuze maken uit de mooiste foto’s. Als je meer foto’s wilt bijbestellen, is dat altijd mogelijk. In mijn newborn-magazine kun je de verschillende pakketten en de daarbij behorende prijzen vinden. Hierin staat ook omschreven hoe ik te werk ga en wat jullie verder van mij kunnen verwachten.

Mocht je dus opzoek zijn naar een fotograaf, omdat je in verwachting bent (of misschien al bevallen) om jullie kleine wondertje vast te leggen, download dat vooral mijn newborn magazine. Onderaan deze pagina kun je twee voorbeelden vinden van de pakketten die ik aanbied. Ik bied de mogelijkheid voor geposeerde newborn reportages bij mij in de studio, of bij jullie thuis een lifestyle reportage. Mijn studio is aan huis in Vries (Drenthe, gelegen tussen Assen en Groningen).

WERKWIJZE

Newbornfotograaf Groningen
Newborn fotograaf Groningen en Assen

Newborn fotografie

Zoek je een newbornfotograaf in Groningen en omstreken? Ik bied verschillende pakketten aan voor newbornfotografie. Hiernaast vind je een voorbeeldpakket. Ben je benieuwd naar alle prijzen en mogelijkheden? Download het newborn magazine!

Voorbeeldpakket

199
  • Newbornfotografie in Vries (in de stuio).
  • Selectie van de mooise foto's om zelf uit te kiezen
  • 3 zelfgekozen foto's
  • Extra selectie in zwart/wit