Boerderijcafé Mausel in Noordbroek

Trouwen bij Boerderijcafé Mausel in Noordbroek

Nu het “busy wedding season” op z’n einde komt, is het eindelijk tijd om wat meer van de afgelopen bruiloften te laten zien. Straks in november heb ik alweer de laatste bruiloft van dit jaar (als er niet nog een aanvraag bijkomt, wat ik overigens helemaal niet erg vind haha). Nu is het dus tijd voor albums afmaken en dus mooie blogs delen. Ik heb nog zoveel moois te delen, dus stay tuned. Het was juni toen Mark & Daniëlle trouwden bij Boerderijcafé Mausel in Noordbroek. Het was een warme dag, maar met een heerlijke buitenceremonie met een beetje wind was het echt heerlijk! 

Fotoreportage in Hoogezand
De dag begon voor mij bij Mark & Daniëlle thuis, waar Daniëlle zich aan het klaarmaken was. Na foto’s gemaakt te hebben in Hoogezand, met overigens een super toffe trouwauto (altijd +1 voor mooie trouwauto’s haha), was het tijd voor de lunch. Na de “first look” met vaders, was het tijd om naar Boerderijcafé Mausel in Noordbroek te gaan.

Boerderijcafé Mausel in Noordbroek
Met dus heerlijk weer en een fijn windje (als fotograaf is dat toch fijner dan 30 graden + haha, verder klaag ik niet hoor:)) was het een heerlijke buitenceremonie. Met een mooie aankomst, knap bruidsmeisje en ontroerende speeches, was de ceremonie helemaal compleet.

Na de ceremonie was het tijd voor de toast en het aansnijden van de taart. De mooie taart kun je hieronder ook bewonderen, speciaal gemaakt door de moeder van Daniëlle. En wat is er nou fijner dan buiten dineren als het weer het toelaat?! Na de toast, het diner, was het tijd om naar de Kerk te gaan. De afsluiting was weer bij Boerderijcafé Mausel in Noordbroek met een ge-wel-dig feest. Een afsluiting met sterretjes maakte de dag compleet en was een mooie afsluiting van deze heerlijke dag.

Het was voor mij de eerste keer bij Mausel in Noordbroek en gezien de organisatie smaakt dat zeker naar meer! Dus ga je ook trouwen?! Check mijn trouwbrochure voor meer informatie over pakketten en prijzen.

Trouwen in Noordbroek
Trouwauto Groningen
Trouwen in Hoogezand
Trouwen in Hoogezand
Bruiloft bij Boerderijcafé Mausel in Noordbroek
Bruiloft bij Boerderijcafé Mausel in Noordbroek
Trouwen bij Boerderijcafé Mausel in Noordbroek
Trouwen bij Boerderijcafé Mausel in Noordbroek
Buitenceremonie bruiloft Noordbroek
Buitenceremonie speeches bruiloft
Buitenceremonie bruiloft Noordbroek
Buitenceremonie
Taart bruiloft
Bruidstaart bruiloft
Boerderijcafé Mausel in Noordbroek
Bruiloft met dieren
Trouwen in de Kerk
Trouwen in de Kerk
Feest bruiloft boerderijcafé Mausel in Noordbroek
Bruidsfeest bij Boerderijcafé Mausel in Noordbroek
Feest bij Mausel in Noordbroek
Feest bij Boerderijcafé Mausel in Noordbroek
Feest bij Boerderijcafé Mausel in Noordbroek
Sterretjes als aflsuiting op je bruiloft

Trouwlocatie: Boerderijcafé Mausel in Noordbroek
Jurk: Bridallure