Categorieën
Bruiloften

Preview | Bruidsfotograaf in Groningen – Landgoed Lemferdinge

Trouwen in Groningen

Preview | Bruidsfotograaf in Groningen - Landgoed Lemferdinge

Afgelopen zaterdag trouwde dit leuke stel in Groningen. En daarmee is het trouwseizoen dus echt van start. Als bruidsfotograaf in Groningen kun je mij dus niet blijer krijgen dan met een mooie bruiloft in Groningen – of nou ja eigenlijk in Drenthe, want dit leuke stel trouwde bij Landgoed Lemferdinge.

LEES MEER
Categorieën
Geen categorie

Trouwfotograaf in Groningen – Garnwerd aan Zee

Trouwfotograaf in Groningen - Nicole Oosterhuis Photography

Trouwfotograaf in Groningen - Garnwerd aan Zee

Als trouwfotograaf in Groningen kom ik op veel verschillende plekken. Ik fotografeer door heel Nederland, maar de meeste bruiloften heb ik in het Noorden van het land. Zo ook de bruiloft van Emiel en Denise.

LEES MEER
Categorieën
Bruiloften

Michael & Miranca | Leek

Het is al weer even geleden (aan het begin van de lockdown door corona) dat ik deze mooie, intieme bruiloft van Michael & Miranca in Leek (Groningen) mocht vastleggen. In januari kreeg ik een berichtje van Miranca met de vraag of ik op 27 maart nog een plekje had voor hun bruiloft én of ik ook newborn reportages doen, want Miranca was in verwachting van hun eerste kindje.

LEES MEER

Categorieën
Newborn - lifestyle

Thijs | Newbornfotograaf in Assen | Newbornfotografie

Newbornfotograaf in Assen

Vorige week mocht ik als newbornfotograaf in Assen bij Thijs thuis op bezoek in Beilen, Drenthe. Thijs was al wat ouder toen ik bij hem thuiskwam om hem toe op de foto te zetten. Thijs zijn papa en mama hebben gekozen voor een “lifestyle” reportage.

LEES MEER