Het is al weer even geleden dat ik een berichtje van F&M kreeg omdat ze in mei hun eerste kindje verwachtten. Ze waren op korte termijn op zoek naar een fotograaf voor een zwangerschapsreportage in Drenthe. Ik was nog beschikbaar, dus konden we fijn een afspraak inplannen.

 

Zwangerschapsreportage in Drenthe

Ik heb een paar favoriete plekjes om foto’s te maken, ’t Nij Hemelriek is daar één van; dus het werd een zwangerschapsreportage in Drenthe bij ’t Nij Hemelriek. ’t Nij Hemelriek in Gasselte is zo’n fijn plekje om foto’s te maken, je hebt er bos en een strandje met water. Mijn favoriete fotoplekje en mijn favoriete fotografeer-tijdstip (klinkt leuk toch?), waren de perfecte combinatie voor deze geweldige shoot. Mijn favoriete fotografeer-tijdstip is namelijk het “golden hour”, oftewel het uurtje voor zonsondergang. Dan is het licht heel fijn zacht en soms heb je ook geluk met een mooie zonsondergang. En óf we geluk hadden met het weer! Het was niet helemaal een mooie zonsondergang en de zon zakte al snel weg achter de bomen, maar toch was het licht zacht en heel mooi.

Newbornreportage in Drenthe

F&M waren zo blij met de foto’s van de zwangerschapsreportage dat ik ook foto’s mocht maken toen de kleine man geboren was. Bij ze thuis heb ik fijne foto’s kunnen maken toen Finn nog maar een paar dagen oud was. Zo heb je toch een mooie herinnering, want dat hele kleine gaat zo snel voorbij. Hieronder een paar foto’s van beide shoot; de ouders hebben er voor gekozen om niet alle foto’s online te delen, vandaar de kleine selectie. Je bent zelf natuurlijk altijd vrij om te bepalen of de foto’s wel of niet online mogen worden geplaatst. 

 
Ook mocht ik nog twee mooie albums afleveren, voor zowel de zwangerschapsreportage als de newbornreportage. Toch fijn om alle foto’s zo fijn in mooie albums te hebben. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden stuur mij dan een berichtje!