Zwangerschapsshoot Schiermonnikoog

Zwangerschapsreportage op Schiermonnikoog

ContactIk ken Susan van de basisschool (oh dat is zo lang geleden, ik voel me echt oud haha) en ze stuurde me laatst een berichtje, want Susan was in verwachting van hun eerste kindje. De vraag was of ik ook een zwangerschapsreportage op Schiermonnikoog wou doen als zij daar op vakantie waren. En zo geschiedde!

Schiermonnikoog is natuurlijk een van de waddeneilanden (TV TAS; dus de laatste :-)), dus dat werd een dagje uit. Ik had Bert -mijn man- meegenomen om er een gezellig dagje van te maken. ’s Morgensvroeg met de boot van Lauwersoog richting Schiermonnikoog om daar eerst wat van het eiland te verkennen. We wouden eerst er een nachtje weg van maken, maar helaas waren werkelijk waar alle overnachtingsmogelijkheden 0p het eiland al bezet, dus we waren gebonden aan de boottijden om terug richting Lauwersoog te gaan.

Aan het einde van de middag hebben we dus de zwangerschapsreportage op Schiermonnikoog gehad! En wat was het mooi, waarbij de duinen naar mijn mening echt ontzettend mooi waren en lekker rustig, in tegen stelling tot het strand haha. Maar kijk en bewonder en maak zelf je favoriete keuze haha.

Wil je ook een dagje naar Schiermonnikoog? Check hier de website voor de mooiste plekjes en leuke activiteiten. Ga je trouwen op Schiermonnikoog of ben je ook op vakantie en wil je ook foto’s? Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden bij mij voor een trouwreportage op een andere shoot.

Zwangerschapsreportage op Schiermonnikoog
Zwangerschapsreportage op Schiermonnikoog