In 2019 werd onze dochter Eline bijna 7 weken te vroeg geboren. Er volgde een lange periode in het ziekenhuis. Door Stichting Earlybirds werd een professionele fotograaf geregeld voor het maken van foto’s. Op deze manier leerden wij Nicole kennen.

Nicole is enkele uren bij ons in het ziekenhuis geweest en heeft een hele mooie en bijzondere fotoreportage gemaakt van de eerste uren met onze dochter Eline. Nicole was er bij, haar camera ook maar zonder dat we het gemerkt hebben. Het resultaat was en is nog steeds prachtig!

Voor ons huwelijk in 2020 wisten we het meteen; ‘We vragen Nicole voor het maken van foto’s!’ Nicole is de hele dag bij ons geweest en heeft prachtige foto’s gemaakt. Ze heeft oog voor details, is onzichtbaar aanwezig en denkt goed mee in bijvoorbeeld het samenstellen van albums. Wij zijn zeer tevreden en bevelen haar zeker aan!

Melvin & Marjan

Nicole heeft super veel geduld! Ze heeft onze zoon 11 dagen na de geboorte gefotografeerd. Nicole nam de tijd en ging goed en voorzichtig met onze zoon om. Prachtige details kwamen terug in de foto’s wat onze zoon uniek maakt. Ik raad haar zeker aan voor een newborn shoot en zou Nicole zo weer vragen.

Willeke - mama van Koen

Van te voren hebben wij een loveshoot gehad met Nicole om elkaar vast een beetje te leren kennen, hierdoor voelde het op de dag zelf meteen al vertrouwd.

Nicole is een super leuk mens, stelt je op je gemak en is grotendeels ‘onzichtbaar’. Ze denkt goed met je mee, geeft vooraf veel informatie en tips m.b.t. de bruiloft.

De preview super snel ontvangen en deze foto’s zijn al prachtig, dit belooft een hoop goeds voor de rest!

Marco & Sandra

Door corona verliep onze trouwdag anders dan we vooraf hadden gedacht maar Nicole heeft deze dag voor ons vastgelegd met hele mooie foto’s. Ook is het haar gelukt om ons mooi op de foto te zetten met onze ouders op gepaste afstand. We zijn ook heel blij met de foto’s die ze bij ons thuis heeft gemaakt toen onze zoon pas was geboren. Het album kijken we nog regelmatig even door.

Michael & Miranca

Nicole is een hele fijne fotograaf die je zeker op je bruiloft erbij kan hebben. Ze heeft op onze bruiloft prachtige foto’s gemaakt waar we heel blij mee zijn. Nicole was zeer flexibel. Snel de foto’s binnen gekregen. Ik zou Nicole dan ook zeer aanraden als fotograaf.

 

Jan & Lianne

We hadden al meerdere fotografen gesproken en bekeken voordat we uitkwamen bij Nicole.

Haar style van fotograferen sprak ons erg aan en bij het kennismakingsgesprek bleek ze ook nog eens erg lief, meedenkend en professioneel te zijn.

In de aanloop naar de bruiloft nam ze meerdere keren contact met ons op (via mail en telefonisch) om alles dubbel te checken en de dag door te nemen. Zo had ik bijvoorbeeld qua tijdsplanning geen idee wat de beste volgorde zou zijn, maar daar heeft ze me heel goed bij geholpen.

Op de dag zelf heeft ze ons door de fotoshoot heen gesleept ( wij zagen wat op tegen het poseren :-)) maar door Nicole hebben we er nog lol in gehad ook! Tijdens de rest van de dag was ze onzichtbaar aanwezig, waardoor er een hoop leuke spontane foto’s zijn!

Binnen een paar dagen na de bruiloft kregen we de preview en dit beloofde veel goeds voor alle foto’s! Gisteren hebben we alle foto’s gekregen en we kunnen niets anders zeggen dan wauw! Nu aan ons de taak om daar foto’s uit te kiezen voor het fotoalbum, maar dat wordt nog een lastige taak er zijn zoveel leuke!

Bedankt Nicole voor je geduld, je gezelligheid en natuurlijk voor de prachtige herinneringen aan onze mooie dag!

Steven & Melanie

Trouwen in Dokkum Friesland

Nicole paid attention to detail from the beginning! She is thorough, easy going, cheerful and very talented.

The first time we met, when she did kind of the meet & greet, we liked her. She shared with us many options regarding packages, albums, etc. Also, she was flexible during the whole wedding day and blend into the crowd easily that pictures turned out just PERFECT!

I will definitely recommend and will certainly contact her again for future photoshoots/events.

Theo & Landy