Bruidsfotograaf in Groningen. Direct contact opnemen? Mail mij op info@nicoleoosterhuis.nl

FOLLOW ME ON //

In 2019 werd onze dochter Eline bijna 7 weken te vroeg geboren. Er volgde een lange periode in het ziekenhuis. Door Stichting Earlybirds werd een professionele fotograaf geregeld voor het maken van foto’s. Op deze manier leerden wij Nicole kennen.

Nicole is enkele uren bij ons in het ziekenhuis geweest en heeft een hele mooie en bijzondere fotoreportage gemaakt van de eerste uren met onze dochter Eline. Nicole was er bij, haar camera ook maar zonder dat we het gemerkt hebben. Het resultaat was en is nog steeds prachtig!

Voor ons huwelijk in 2020 wisten we het meteen; ‘We vragen Nicole voor het maken van foto’s!’ Nicole is de hele dag bij ons geweest en heeft prachtige foto’s gemaakt. Ze heeft oog voor details, is onzichtbaar aanwezig en denkt goed mee in bijvoorbeeld het samenstellen van albums. Wij zijn zeer tevreden en bevelen haar zeker aan!

Melvin & Marjan

Nicole heeft super veel geduld! Ze heeft onze zoon 11 dagen na de geboorte gefotografeerd. Nicole nam de tijd en ging goed en voorzichtig met onze zoon om. Prachtige details kwamen terug in de foto’s wat onze zoon uniek maakt. Ik raad haar zeker aan voor een newborn shoot en zou Nicole zo weer vragen.

De mama van Koen

Van te voren hebben wij een loveshoot gehad met Nicole om elkaar vast een beetje te leren kennen, hierdoor voelde het op de dag zelf meteen al vertrouwd.

Nicole is een super leuk mens, stelt je op je gemak en is grotendeels ‘onzichtbaar’. Ze denkt goed met je mee, geeft vooraf veel informatie en tips m.b.t. de bruiloft.

De preview super snel ontvangen en deze foto’s zijn al prachtig, dit belooft een hoop goeds voor de rest!

Marco & Sandra

Door corona verliep onze trouwdag anders dan we vooraf hadden gedacht maar Nicole heeft deze dag voor ons vastgelegd met hele mooie foto’s. Ook is het haar gelukt om ons mooi op de foto te zetten met onze ouders op gepaste afstand. We zijn ook heel blij met de foto’s die ze bij ons thuis heeft gemaakt toen onze zoon pas was geboren. Het album kijken we nog regelmatig even door.

Michael & Miranca