Kerst minishoots Groningen  18 november 2023

Boek nu jouw tijd voor de Kerst minishoots!

Kerst

Voor je het weet is het al weer Kerst! Kerst minishoots Groningen:
 
Omdat het super leuk is om persoonlijke Kerst kaarten te versturen met foto’s van jullie gezin/kinderen/huisdieren/noem maar op, organiseer ik dit jaar speciaal Kerst minishoots. Zo heb je in een korte tijd super leuke foto’s in Kerst sfeer.
 
Ik heb die dag verschillende “decors” klaarstaan waar je gebruik van kunt maken, zodat je de meest verschillende en originele Kerst foto’s hebt om te gebruiken!
Kerst foto's gezin Groningen
Kerst minishoots Drenthe

Wat kun je verwachten?

Op 18 november 2023 organiseer ik Kerst minishoots op een mooie locatie in Onnen -vlakbij Haren/Groningen. Wat je allemaal kunt verwachten?

Verschillende Kerst decors/settings waar we foto’s gaan maken. Zo zal er onder andere een vrachtwagen met open bak en geweldige Kerst setting beschikbaar zijn (zoals op de foto’s). Een leuke slee, kerstbomen om foto’s tussen te maken en nog wat decors!

Voor maar € 39,- ontvang je:
– 25 minuten foto’s maken op locatie
– 1 digitale foto naar keuze
– Online galerij om zelf je favoriete foto(‘s) te kiezen
– Optie om bij te bestellen

Wil jij ook mooie Kerst foto's?

DAT KAN! Boek dan snel jouw tijd.

Via onderstaand formulier kun je zelf een tijd boeken. Als je alle stappen doorloopt. is jouw boeking definitief! Je ontvangt binnen enkele minuten na de boeking een bevestigingsmail en ook ontvang je gelijk de factuur. Vlak voor 18 november ontvang je een mail met meer informatie over de exacte locatie. Ook geef ik je kledingadvies, zodat je er op je allerbest uitziet! Controleer ook vooral je spam box even mocht je het mailtje hebben gemist. Heb je helemaal niets ontvangen? Laat het mij dan z.s.m. weten!

Mocht het niet lukken via onderstaand formulier, dan kun je het ook via de website doen, gebruik dan de knop hieronder.

Tot op 18 november!

Vorige slide
Volgende slide