Info

Info

Wat kan ik voor je doen?

 

Ik houd mij voornamelijk bezig met het fotograferen van newborns en baby’s, kinderen en bruiloften. Voor meer informatie over bruiloften (en ook meer informatie over mijn trouwmagazine) kun je hier kijken. En voor info over newborns (en het downloaden van mijn newbornmagazine) kun je hier kijken.

Ben je toch nog op zoek naar iets anders, zoals baby-fotografie (in de studio, of op locatie) of cake-smash fotografie (voor als je kleintje bijna 1 jaar wordt) kijk dan vooral hieronder voor de mogelijkheden. Als je nog vragen hebt over de pakketten of andere mogelijkheden dan hoor ik dat natuurlijk graag, misschien kan ik iets voor je betekenen.

Gezinsfotografie - babyfotografie Groningen/Drenthe/Friesland

 

Hieronder kun je de pakketten vinden die ik voor de andere reportages aanbied. Zijn jullie opzoek naar iets anders? Neem dan vooral contact met mij op, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden!

Voor baby’s en kindjes maakt het niet uit hoe oud ze zijn en waar de fotoreportage plaatsvindt; dit kan bij jullie thuis, op een (andere) buitenlocatie, of bij mij in de studio. Hoe leuk is het om spontane foto’s van jullie samen te hebben? Ik probeer jullie op een spontane en ongedwongen manier vast te leggen, we maken er samen een klein feestje van!

Cake-smash reportages worden bij mij in de studio (Peize) gehouden. Dit vindt meestal plaats voor de eerste verjaardag van je kindje. Vooraf hebben we contact over de taart en versiering, er is namelijk veel mogelijk en ook veel aanwezig in de studio. Vraag eventueel naar de mogelijkheden.

Gezinsfotograaf - babyfotograaf Groningen/Drenthe/Friesland
KINDER- EN BABYFOTOGRAFIE IN NOORD-NEDERLAND
Baby/Kind

reportage op een locatie naar keuze


selectie van 15 tot 30 foto’s om zelf uit te kiezen


10 foto’s digitaal op hoge resolutie en zonder logo


mogelijkheid tot nabestellen van meer foto’s, € 10,- per foto


op locatie incl. reiskosten tot 50km vanaf 9321 JA


BOVENSTAANDE AL VOOR: € 100,-.

Cake-smash

reportage in de studio


inclusief taart naar keuze


selectie van 15 tot 30 foto’s om zelf uit te kiezen


10 foto’s digitaal op hoge resolutie en zonder logo


mogelijkheid tot nabestellen van meer foto’s, € 10,- per foto


BOVENSTAANDE AL VOOR: € 125,-.

1 JAAR CAKE SMASH - TAART FOTOGRAFIE