Trouwen in Dokkum

Theo & Landy trouwen in Dokkum

rIk had nog helemaal niets van dit leuke stel online gedeeld, dus ik dacht ik doe het nu gelijk maar met een mooie blogpost. Want er zijn zoveel mooie foto’s dat ik toch niet kon kiezen om maar eentje online te delen :-). Ga je ook trouwen in Dokkum? Check dan vooral de foto’s!

23-03-’23 de trouwdag van Theo & Landy in Dokkum en wat voor een! Er was de hele dag regen voorspeld maar volgens mij was het alleen in Friesland droog die dag ;). Wat hadden we een geluk met het weer en wat was het een mooie dag. Sowieso +1 voor Dokkum, want dat is gewoon de mooiste stad van Friesland als je het mij vraagt haha. En het gezelschap was geweldig! Landy komt van oorsprong uit Mexico en zoveel familie van haar was aanwezig deze dag, all the way from Mexico.

Nadat Theo & Landy trouwen in Dokkum, in het Oude Stadhuis, gingen we door naar De Westereen. Een lekker diner en een top feest! Deze geweldige dag werd afgesloten met mooi wat vuurwerk. Ik sluit de blog dan ook af met een knaller ;), namelijk de super lieve review van Theo & Landy.

Review:

“Nicole paid attention to detail from the beginning! She is thorough, easy going, cheerful and very talented. The first time we met, when she did kind of the meet & greet, we liked her. She shared with us many options regarding packages, albums, etc. Also, she was flexible during the whole wedding day and blend into the crowd easily that pictures turned out just PERFECT! I will definitely recommend and will certainly contact her again for future photoshoots/events.”

Ga je ook trouwen in Dokkum? Of misschien wel ergens anders in Friesland? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, misschien kan ik iets voor jullie betekenen :).

De Westereen - details bruidegom
Getting ready groom
Getting ready groom
Wedding details
Trouwen in Dokkum
Sint-Bonifatiuskerk (Dokkum)
Sint-Bonifatiuskerk (Dokkum)
Trouwen in Dokkum Stadhuis
Trouwen in Dokkum Friesland