Preview | Trouwen in Groningen - de Rietschans (Haren)

En ik had alweer zo’n mooie bruiloft in Groningen! Dit is alleen nog maar de preview, dus de rest komt zeker nog. Maar ik wou jullie in ieder geval alvast wat foto’s laten zien van deze leuke mensen die gingen trouwen in Groningen.

Trouwen in Groningen

De dag begon voor mij eens een keer niet bij de bruid (of bruidegom), maar we spraken gewoon af bij de fotolocatie in Eelde (Drenthe). We hebben ook nog wat foto’s gemaakt aan het Paterswoldsemeer en vervolgens gingen deze leukerds trouwen in Groningen – bij de Rietschans in Haren. Na de ceremonie was er tijd voor de toast + lekkere taart van Rodenburg Haren. We hebben aan het water super mooie groepsfoto’s gemaakt en toen alle groepsfoto’s gemaakt waren, heb ik nog een paar foto’s van V&D samen gemaakt. Kortom een super mooie dag! Ook hier heb ik weer een deel van het diner gefotografeerd en mocht ik zelf ook mee eten. Een lekkere carpaccio en entrecote voor mij :-).

Het waaide die dag best wel hard en aan het water heb je daar natuurlijk nog meer last van, maar daar lieten V&D zich niet door tegenhouden. Er werd die dag trouwens door meer stellen getrouwd haha, zo kwamen we in het bos nog een stel tegen en rondom het Paterswoldsemeer trouwden nog meer mensen op de mooie plekjes. Altijd leuk om te zien dat bepaalde data heel druk zijn. Met name in mei/juni en eind augustus/september is het heel druk. Wacht daarom niet te lang met het boeken van een trouwfotograaf in Groningen.

Trouwen in Groningen? Nicole Oosterhuis Photography
Gaan jullie trouwen in Groningen? Trouwfotograaf Nicole in Groningen
Trouwen in Groningen? Nicole Oosterhuis Photography

Gaan jullie ook trouwen in Groningen, of ergens anders in Nederland of zelfs in het buitenland? Ik ben in 2023 nog beschikbaar op de meeste dagen, maar je moet er wel snel bij zijn. Je kunt hier gratis mijn trouwmagazine downloaden. Ben je enthousiast geworden? Boek dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij, dan kunnen we al jullie wensen bespreken! Je mag mij altijd bellen/mailen/appen: 06 38 95 93 63 en info@nicoleoosterhuis.nl

En ook hier weer de leveranciers die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt:

Jurk: Bridallure
Pak: Roka Groningen
Ringen: Siebel Groningen
Trouwlocatie: De Rietschans in Haren (trouwen in Groningen)
Taart: Rodenburg Haren