Trouwen in Groningen

Preview | Bruidsfotograaf in Groningen - Landgoed Lemferdinge

Afgelopen zaterdag trouwde dit leuke stel in Groningen. En daarmee is het trouwseizoen dus echt van start. Als bruidsfotograaf in Groningen kun je mij dus niet blijer krijgen dan met een mooie bruiloft in Groningen – of nou ja eigenlijk in Drenthe, want dit leuke stel trouwde bij Landgoed Lemferdinge.

Deze mooie dag, met ontzettend mooi weer, begon in Groningen en eindigde voor mij bij Landgoed Lemferdinge in Paterswolde. We maakten tussendoor nog mooie foto’s bij de Zeegser Duinen, waar alles zo mooi groen was. De ceremonie bij Landgoed Lemferdinge. En na afloop van de ceremonie en de toast, hebben we daar ook nog wat toffe foto’s met rookbommen gemaakt. Als echte FC Groningen fan waren deze rookbommen uiteraard in groen/wit :-). Het weer was dus echt top deze dag. Niet te warm, maar wel gewoon lekker. Zo krijgt de bruid het niet koud haha en ik niet súper warm, want geloof me het is nogal rennen op zo’n dag haha.

Hieronder vind je de preview, maar je kunt zeker nog meer foto’s van deze mooie bruiloft in Groningen van mij verwachten als alles klaar is. Bekijk hier in ieder geval vast de preview en ook zeker het filmpje, daar staan nog meer foto’s in.

Trouwen in Groningen
Trouwfotograaf Groningen
Bruiloft in Groningen
Trouwfotograaf Groningen
Trouwfotograaf Drenthe
Bruidsfotografie Groningen
Bruiloft Groningen fotograaf
Trouwfotografie Groningen
Trouwfotografie Assen
Trouwen rookbommen
Landgoed Lemferdinge
Gaan jullie ook trouwen in 2022 of 2023 en zoeken jullie nog een bruidsfotograaf in Groningen, of wellicht ergens anders in Nederland? Ik ben beschikbaar in heel Nederland en ook in het buitenland voor de leukste en gezelligste bruiloften! Voor 2023 komen de aanvragen inmiddels ook binnen, dus wacht niet te lang met het sturen van een berichtje. Je kunt altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij inplannen > lees het trouwmagazine voor meer info.

En de leveranciers van deze mooie bruiloft:

Jurk: Bridallure
Pak: Röben Winschoten
Bloemen: MASH
Haar & make-up: Bridal and Party Hairstyles
Locatie: Landgoed Lemferdinge
Taart: CakeWish