Preview Douwe & Mirjam – Trouwen in Apeldoorn

Trouwen in Apeldoorn – Mijn trouwseizoen begon dit jaar al vroeg op 2 maart 2023! Vanaf dan heb ik zo ongeveer elke 2/3 weken een bruiloft (met wat geplande vakanties tussendoor :-)). 2023 begon al als een heel mooi jaar! In december 2022 hebben we de sleutel gekregen van onze nieuwe woning en wij zijn nog volop aan het klussen. Mocht je zo af en toe willen zien wat wij aan het doen zijn, check dan vooral mijn Instagram!

Maar, mijn trouwseizoen begon ook heel mooi!  Als trouwfotograaf in Groningen en omstreken, kom ik vrijwel overal in Nederland. Zo ook op de bruiloft van Douwe & Mirjam die gingen trouwen in Apeldoorn.

trouweninApeldoorn

Aangezien de bruiloft in Apeldoorn was (zo’n 1,5 uur rijden voor mij) en dit de eerste bruiloft van het jaar was -op de een of andere manier zijn die altijd extra spannend haha-, heb ik besloten om een hotel in de buurt te boeken. Zo was ik direct dicht bij de bruid in de buurt en kon ik daar ’s morgens lekker vroeg beginnen met het fotograferen van het klaarmaken. Wat overigens echt súper relaxed was!

trouweninGroningen
trouweninApeldoorn
trouwfotograafApeldoorn
BruidsfotograafApeldoorn

Na de first look, maakten we trouwfoto’s in Apeldoorn! We begonnen in het Oranjepark Apeldoorn en vervolgens gingen we naar Paleis het Loo voor nog meer foto’s. Hoe vet is dat? Ze trouwden in het Gemeentehuis van Apeldoorn, de Kerkelijke inzegening was in de Victorkerk en de toast, diner en feest waren bij Het Leesten in Ugchelen (wat echt een super mooie locatie + omgeving is!). Bij het versturen van de preview probeer ik altijd een korte impressie van de dag in foto’s te sturen, maar aangezien er zoveel mooie foto’s waren, was het een hele lastige uitdaging voor mij haha. Soon more :).

trouwfotograafGroningen
trouweninGroningen
bruidsfotograafGroningen
PaleisHetLoo
PaleisHetLoo
gemeentehuisApeldoorn
trouweninApeldoorn
VictorkerkApeldoorn

#trouweninApeldoorn

Paleis het Loo: klik hier
Bospaviljoen het Leesten: klik hier

Ga je ook trouwen in Apeldoorn? Download hier mijn trouwmagazine!

Like this article?

Share on Facebook