Bruidsfotograaf in Groningen. Direct contact opnemen? Mail mij op info@nicoleoosterhuis.nl

FOLLOW ME ON //

Get to know me!

Misschien ken je mij al wel, maar ik ben Nicole! In 2019 getrouwd met Bert en samen wonen we met veel plezier in Peize. Beiden zijn wij lekker nuchter (zoals een echte Groninger -of inmiddels Drentie- betaamt :-)), ik een beetje gek en houden we van reizen, lekker eten, borrelen en onze lieve kat! Check vooral de foto’s helemaal onderaan deze pagina om meer over mij te weten te komen!

Ik houd er van om buiten te zijn en ik geniet enorm van de natuur. Ik maak dan ook graag foto’s van de natuur en dan met name op vakantie. Ik heb veel favo-vakantiebestemmingen, maar Texel staat stiekem toch wel bovenaan! Maar, zowel Bert als ik zijn gek op Italië -en alles wat het land te bieden heeft haha-. Daarnaast houd ik van planten, héél veel planten en van wijn!

Het fotograferen is bij mij begonnen met mijn andere grote hobby; paardrijden! Daarom zal je zo nu en dan misschien nog wel een verdwaalde paardenfoto tegenkomen, love it! Nadat ik steeds meer paarden, mensen en baby’s op de foto heb gezet, is mijn hobby inmiddels uitgegroeid tot mijn bedrijf “Nicole Oosterhuis Photography” en heb ik mij verdiept en gespecialiseerd in bruiloften en newborn. Ik vind het geweldig om deze mooie dingen in het leven voor eeuwig vast te mogen leggen!

Wil je nog meer van mij weten?

En verder?

Als je mij boekt voor een fotoreportage, krijg je een vrolijke, geduldige fotograaf. Bij bruiloften zul je mij vooral op de achtergrond zien (of niet zien ;-)), maar ik denk altijd met jullie mee en probeer jullie te helpen waar nodig.

My favorites!

BERT

Mijn steun en toeverlaat; getrouwd in 2019 en al sinds 2012 samen.

ALFA ROMEO

Yep! Mensen die ons kennen, weten dat wij gek zijn op Alfa Romeo. Drie keer raden wat ónze trouwauto was ;-). © Anouk Wubs Photography

DIEREN

Ik ben gek op dieren! En dan vooral op paarden en deze lieve kat die in ons huis ronddrentelt <3.

ETEN

Je kunt mij (zo'n beetje) 's nachts wel wakker maken voor eten met een goed wijntje, haha :-).

REIZEN

Wij zijn gek op reizen, weekendjes weg, vakanties + de foto's en albums na die tijd.

GROEN

Ik ben gek op de natuur en alles wat groen is. Ons hele huis staat dan ook vol met planten :-).