Categorieën
Bruiloften

Michael & Miranca | Leek

Het is al weer even geleden (aan het begin van de lockdown door corona) dat ik deze mooie, intieme bruiloft van Michael & Miranca in Leek (Groningen) mocht vastleggen. In januari kreeg ik een berichtje van Miranca met de vraag of ik op 27 maart nog een plekje had voor hun bruiloft én of ik ook newborn reportages doen, want Miranca was in verwachting van hun eerste kindje. Beide heb ik mogen vastleggen en dat vind ik altijd super mooi om te doen, want zo houd je ook meer contact met elkaar.

De bruiloft zou niet heel uitgebreid worden, maar ze wouden wel graag foto’s van hun samen, groepsfoto’s, de ceremonie vastgelegd hebben en nadien nog wat foto’s van het diner bij Michael en Miranca thuis. Helaas was de dag niet helemaal zoals ze in eerste instantie voor ogen hadden omdat vanwege het corona-virus er maar 30 mensen aanwezig mochten zijn tijdens de ceremonie. En ook de groepsfoto’s waren nog al een uitdaging gezien de 1,5 meter afstand.

Uiteindelijk hebben we super mooie foto’s kunnen maken bij Nienoord in Leek, waar alles net begon te bloeien. Een heerlijk zonnetje en alles wat weer in bloei komt te staan, gelukkiger kun je mij niet krijgen in maart ;). Na het maken van de foto’s vond de ceremonie plaats in het Gemeentehuis in Leek waar het errúg stil was, maar toch een hele mooie ceremonie konden houden.

De foto’s van hun kleintje kun je ook snel op mijn blog verwachten :-).

TROUWEN IN LEEK | NIENOORD
TROUWEN IN LEEK | NIENOORD
TROUWEN IN LEEK | NIENOORD
TROUWEN IN LEEK | NIENOORD
TROUWEN IN LEEK | NIENOORD
TROUWEN IN LEEK | NIENOORD
TROUWEN IN LEEK | NIENOORD
TROUWEN IN LEEK | NIENOORD
TROUWEN IN LEEK | NIENOORD
TROUWEN IN LEEK | NIENOORD
TROUWEN IN LEEK | NIENOORD
TROUWEN IN LEEK | NIENOORD
TROUWEN IN LEEK | NIENOORD
TROUWEN IN LEEK | NIENOORD

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.