Categorieën
Bruiloften

Danny & Miranda | Fraeylemaborg

Het is al weer even geleden dat ik wat heb geplaatst, maar dat wil zeker niet zeggen dat ik stil heb gezeten. Het einde van 2019 is al weer bijna in zicht, wat gaat een jaar toch snel voorbij (lekker cliché)… Maar voordat het alweer 2020 is, wil ik jullie eerst deze mooie bruiloft in september van Danny & Miranda nog laten zien.

Het was de laatste vrijdag in september, waarop ze in eerste instantie niet zulks heel mooi weer hadden voorspeld, maar als je de foto’s ook ziet viel dat gelukkig mee! ‘s Morgens ben ik bij Miranda begonnen met fotograferen, waar Danny haar op kwam halen. We hebben eerst aan het Zuidlaardermeer foto’s gemaakt, waar het nogal behoorlijk waaide, dus we zijn daarna ook nog naar het bos gegaan bij Scharmer om foto’s te maken. Ze zijn uiteindelijk in de Fraeylemaborg (één van de super mooie borgen in Groningen) getrouwd, waar voordat ze naar binnengingen ze eerst nog geïnterviewd werden door Ronald van RTV Noord. Dit vanwege hun spectaculaire aankomst. Na de ceremonie gingen alle daggasten naar de Scharmerhoeve om daar wat te eten (hier werd ‘s avonds ook het feest gehouden). Ook mocht ik nog wat foto’s maken tijdens de Kerkdienst in Hoogezand, check hieronder alle foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *