Categorieën
Newborn - lifestyle

Thijs | Newbornfotograaf in Assen | Newbornfotografie

Newbornfotograaf in Assen

Vorige week mocht ik als newbornfotograaf in Assen bij Thijs thuis op bezoek in Beilen, Drenthe. Thijs was al wat ouder toen ik bij hem thuiskwam om hem toe op de foto te zetten. Thijs zijn papa en mama hebben gekozen voor een “lifestyle” reportage. Naast de newborn reportages die ik aanbied in de studio bij mij thuis in Peize (Drenthe), maak ik ook “lifestyle” reportages aan huis. Hierbij maak ik foto’s van het kamertje van jullie kleintje, “gewoon” foto’s tijdens het wassen, aankleden en knuffelen.

Als newbornfotograaf in Assen, werk ik ook in Groningen en omgeving. Dus mocht je benieuwd zijn naar een lifestyle newbornreportage of een newbornreportage bij mij thuis in de studio in Peize, download dan vooral mijn newbornmagazine en stuur mij gewoon een berichtje, dan kunnen we samen naar de mogelijkheden kijken!

Volg mij ook op Instagram en Facebook voor meer foto’s! www.facebook.com/NicoleOosterhuisPhotography en op www.instagram.com/NicoleOosterhuisPhotography

Grote broers en zussen

De grote zus van Thijs hielp papa en mama heel goed mee met heb in bad doen van haar kleine broertje. Ik vind het altijd zo leuk om te zien hoe oudere broers en zussen graag mee willen helpen. Het zorgt ook altijd voor zulke leuke foto’s!

Het voordeel van een lifestyle reportage is dan ook dat de sfeer heel ongedwongen is. Je hoort ouders heel vaak zeggen dat de broers en zussen niet op de foto willen. Nou valt dit vaak wel mee en is het mij nog nooit gelukt om foto’s van broers en zussen samen te maken. Maar, het voordeel van een lifestyle reportage is dat de broers en zussen niet de hele tijd gedwongen op de foto moeten. Tijdens de newbornreportage kunnen broers en zussen  dus ook “mee  helpen” met de verzorging van jullie kleintje. Dit zorgt altijd voor leuke en spontane foto’s, met een ongedwongen sfeer. Hieronder kun je meer foto’s zien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.